سوالات متداول

سوالات متداول کاربران گرامی جهت استفاده از خدمات سامانه پیامک ملی

سوالاتی که ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد...

سوالات متداول کاربران گرامی جهت استفاده از خدمات سامانه پیامک ملی

در این بخش متداول ترین سوالاتی که ممکن است شما کاربران گرامی جهت استفاده از سامانه پیامک ملی با آن مواجه شوید را به صورت موجز و مختصر پاسخ داده ایم، در صورت نیاز به راهنمایی و توضیحات بیشتر با پشتیبانی سامانه تماس حاصل فرمایید.

آیا برای استفاده از سامانه پیامک ملی نیاز به نصب نرم افزار خاصی می باشد؟

این سامانه کاملا تحت وب بوده  و برای استفاده از آن تنها نیاز به اینترنت و مرورگر(Browser) بروز شده دارید.در خواست می شود حتی الامکان از مرورگر فایرفاکس (FIREFOX) استفاده نمایید.

در صورتی هم که سرعت اینترنت کم باشد تاثیری بر ارسال پیامک ها خواهد داشت؟

برای استفاده از خدمات سامانه ، شما از تمامی روش های اتصال به اینترنت (حتی GPRS  تلفن همراه ) می توانید استفاده نمایید و کم بودن سرعت اینترنت شما تاثیری در سرعت ارسال پیامک نخواهد داشت زیرا که ارسال ها از طریق سرورهای این سامانه پیامک ملی صورت می‌پذیرد.

سرعت ارسال پیامک از طریق پنل اس ام اس به چه صورت می باشد ؟

سرعت ارسال پیامک در پنل اس ام اس بسته به شرایط (ترافیک خطوط و صف مخابرات) بین 30 تا 50 پیامک در هر ثانیه می باشد. (1800 تا 3000 پیامک در دقیقه)

تفاوت این سامانه با GSM Modem چیست ؟

GSM Modem یک قطعه سخت افزاری به همراه نرم افزار مربوط می باشد که شما قادر خواهید بود با استفاده از یک سیم کارت ارسال های خود را انجام دهید.

معایب این سیستم به شرح زیر می باشد:

  • در این روش سرعت بسیار پایین ( 5 الی 10 پیامک در دقیقه ) بوده که در مقایسه با سامانه بسیار پایین می‌باشد.
  • به دلیل استفاده از سیم کارت در هنگام ارسال شماره موبایل به جای خطوط 1000 ،2000، 3000 و … نمایش داده می‌شود .
  • در این روش حضور قطعه سخت افزاری اجباری است در حالی که از تمامی نقاط کشور شما  قادر خواهید بود به راحتی از سامانه استفاده نمایید.
  • نرم افزارهای قابل استفاده در این روش امکان بروز رسانی را ندارند.
  • عدم وجود امکانات مناسب و بانک شماره موبایل جهت ارسال از دیگر معایب این روش می‌باشد.
  • عدم وجود پشتیبانی آنلاین و  غیر حضوری یکی دیگر از معایب این روش می باشد.
  • در حقیقت این روش هیج مزیتی در مقایسه با سامانه پیامکی ندارد.

آیا علاوه بر اینترنت میتوان از اینترانت ملی جهت اتصال به سامانه استفاده نمود ؟

بله ، از آنجاییکه سرور این مجموعه در داخل ایران و دیتاسنتر داخلی قرار دارد امکان استفاده از «اینترانت ملی» نیز امکان پذیر می‌باشد.
این امکان برای مدارس و اداراتی که از شبکه ملی استفاده می‌کنند بسیار کاربردی است.
برای استفاده از سامانه از طریق اینترانت کافیست از آیپی 37.228.138.115  استفاده نمایید.

پس از ورود به سامانه مشاهده کردم که حسابم منفی است ، چه اقداماتی را باید انجام دهم ؟

در صورتی که حساب شما منفی می باشد این امر به این معنی می‌باشد که شما هزینه پنل را پرداخت نکرده اید. جهت پرداخت می‌توانید از قسمت شارژ حساب اقدام نمایید. در صورتی هم که بیشتر از هزینه پنل، پنل خود را شارژ نمایید بعنوان اعتبار اضافه در پنل شما قرار خواهد گرفت.

ارسال های انبوه از چه ساعتی و تا چه ساعتی تایید می شود؟

در حالت کلی تایید ارسال ها از ساعت 9 الی 22 می باشد و در برخی موارد با توجه به حجم ارسال ها از ساعت 8 صبح نیز تایید انجام می شود.

قصد شارژ کردن پنل را توسط شارژ الکترونیک دارم ولی هنگام کلیک بر روی گزینه پرداخت وارد درگاه بانک نمی شود ، لطفا راهنمایی کنید

این مشکل معمولا از سمت درگاه بانک می باشد ، امکان دارد این اتفاق در طول روز بارها پیش آید ، در صورت ادامه این مشکل از طریق کارت به کارت واریز را انجام داده و کد رهگیری را در بخش درج فیش واریزی ثبت نمایید.

در زمان افزایش قیمت تعرفه پایه شارژ موجود در پنل با چه تعرفه ای محاسبه می شود ؟

در نظر داشته باشید با تغییر تعرفه ، شارژ ذخیره شده در پنل شما با تعرفه جدید محاسبه می‌گردد.

پنل را از طریق گزینه شارژ حساب شارژ کردم و الان حساب من مثبت است ولی در بخش ارسال پیامک قادر به ارسال نیستم و هیچ شماره ای جهت انتخاب وجود ندارد ، لطفا راهنمایی بفرمایید.

پس از پرداخت وجه، پنل شما فعال شده است اکنون نوبت تکمیل مدارک شما از بخش “ارسال مدارک” در بالای صفحه می‌باشد ، پس از اینکه کپی کارت ملی و قبض یا سند موبایل خود را از طریق این بخش ارسال کردید منتظر بمانید تا مدارک شما توسط کارشناسان تایید شود.

در پنل های مختلف (بسته به نوع پنل ثبت نامی شما) بین 1 تا 3 خط اختصاصی رایگان اهدا میگردد، جهت دریافت خطوط هدیه خود پس از فعال سازی پنل با بخش پشتیبانی از طریق تیکت ارتباط برقرار نمایید.

در داخل ماژول های منطقه ای هدفمند تعدادی خطوط وجود دارد آیا برای ارسال می توان از آن خطوط استفاده کرد؟ تفاوت آنها با خطوط اختصاصی چیست؟

در حالت کلی در داخل سامانه دو نوع خط وجود دارد . خطوط عمومی و خطوط اختصاصی .

  • خطوط عمومی :

شمارهایی‌اند که تنها قابلیت ارسال پیامک را دارند و قابلیت دریافت پیامک را ندارند. این خطوط متعلق به سامانه بوده که به صورت عمومی جهت استفاده کاربران در تمامی ماژول های انبوه (منطقه ای هدفمند، تدریجی ،انبوه، کدپستی همراه اول و …) قرار گرفته است که قابل مشاهده و استفاده می‌باشند .

لازم بذکر است با توجه به این امر که این خطوط متعلق به مجموعه می‌باشد بنابراین تمامی مسئولیت های آن بر عهده این مجموعه می باشد به مراتب ارسال های که از این خطوط ارسال می شود پس از تایید و بررسی ارسال می گردد.

  • خطوط اختصاصی:

خطوطی می باشند که شما آنها را سفارش داده اید و یا به رایگان هنگام ثبت پنل برای شما فعال شده اند و به صورت اختصاصی تنها جهت استفاده شما در داخل پنل شما قرار گرفته است که قابلیت دریافت پیامک را نیز دارد.

برخی از سوالات متداول نمایندگان گرامی سامانه پیامک ملی

چطور میتوانم سامانه را بر روی دامنه اختصاصی خودم داشته باشم ، و برای خود لوگوی اختصاصی و متن کپی رایت و... تعیین کنم ؟

نمایندگان می‌توانند با Domain اختصاصی(www.YourSite.com)  یا  Subdomain  از سامانه استفاده کنند .

در صورتی که تمایل به سمت دامنه داشته باشید جهت فعال سازی آن باید DNS  های دامنه خود را بر روی  DNS های شرکت (Ns1.Payamak-Panel.com  و Ns2.Payamak-Panel.com) تنظیم نمایید و در صورتی هم که تمایل به ثبت ساب دامین داشته باشید باید  آن را روی ip سرور (37.228.138.115) تنظیم نمایید تا کاربران شما از دامین اختصاصی شما وارد سامانه شوند ، دقت نمایید برای زیر دامنه نباید روی آی‌پی  Redirect شود بلکه باید در بخش DNS Server یک A Record اضافه گردد .

نمایندگان محترم به صورت کلی نیازی به تهیه میزبانی وب ( Web Hosting ) نداشته و از طریق بخش لوگوها میتوانند اطلاعات کلی سامانه و تعرفه های خود را در صفحه لاگین قرار دهند ، چنانچه نماینده بخواهد در یک وب سایت جداگانه صفحه لاگین خود را قرار دهند نیاز به میزبانی مجزا خواهد داشت .
نمایندگان میتوانند لوگوی اختصاصی و اطلاعات کامل خود(اعم ازمتن کپی رایت، اطلاعات درباره ما ، تماس با ما و تعرفه ها و…) را در نرم افزار ثبت، و ویرایش نمایند تا کاربران اطلاعات نماینده را در هنگام ورود به سامانه ملاحظه نمایند.

شماره کارت و شماره حسابم را در بخش مدیریت حساب ها وارد کردم ولی پرداخت الکترونیک انجام نمی گیرد، لطفا توضیح دهید.

برای فعال سازی پرداخت الکترونیک باید با بانک مورد نظر تماس گرفته و درخواست فعالسازی درگاه پرداخت الکترونیک بدهید .

برای مشاهده بانک های قابل اتصال به سامانه می توایند به بخش حسابها در پنل مدیریتی خود مراجعه نمایید.
در هنگام عقد قرارداد و دریافت درگاه باید آیپی بانکی مارا به بانک اعلام بفرمایید (37.228.138.114) ، همچنین در صورتی که با بانک پارسیان قرارداد بسته اید باید به ایشان بفرمایید تا درگاه را روی شاپرک تنظیم نمایند.

برای دریافت درگاه اینترنتی از بانک ، نیاز دارم بدانم زبان برنامه نویسی سامانه چیست؟

زبان برنامه نویسی سامانه سی شارپ (c#) و تحت پلت فرم ASP.NET 4 می باشد.

در زمینه رمز یا شماره مشتری که در قسمت معرفی شماره حساب عنوان می شود توضیحی دهید آیا رمز حساب خودمان است ؟

خیر این رمز کارت یا حساب شما نیست بلکه هنگامیکه با یکی از بانک ها قرار داد می‌بندید و پرداخت الکترونیک می‌گیرد ممکن است رمز به شما بدهند که در راهنمای پنل نمایندگی برای هر بانک به صورت مجزا توضیحات داده شده است .

هم اکنون با ما تماس بگیرید

جواب سوال خود را پیدا نکردید ؟ از ما بپرسید ...

سوال خود را طریق فرم زیر برای ما ارسال نمایید تا در اسرع وقت پاسخ داده شود.